İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca saatlerin gece yarısını göstermesiyle 81 ilde bulunan eğlence yerlerinde müzik yayını işletmeciler tarafından durduruldu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bar, restoran ve kafelerdeki müzik yasağı saat 00.00 itibarıyla başladı.
Edirne’deki kafeler de genelge gereği yayın yaptıkları müzik sistemini kapattı.
Edirneliler tedbirlere uyuyor
Kafe işletmecisi Ulaş Küçük, yeni tip koronavirüs (COVID-19) ile ilgili alınan tüm kurallara uyduklarını söyledi.
Maske, mesafe ve hijyen tedbirini eksiksiz yerine getirdiklerini vurgulayan Küçük, son yayımlanan genelgede de belirtilen saatten itibaren müzik yayınını durdurduklarını kaydetti.
Müşterilerin de kurallara özen gösterdiğini anlatan Küçük, “Edirneliler gerçekten kurallara uyuyor. Vaka sayıları da az seviyede ancak hiçbir zaman tedbiri elden bırakmıyoruz” dedi.
Marmaris’te kurallara uymayan 10 işletmeye ceza
KAYNAK:TRT HABER


Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu 75 Ülkede Küresel Ağını Kurdu
İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Dr. Ali Yükseloğlu: Sağlık Turizminde 2026 Hedefleri Netleşti
GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUN DAN HALİL FALYALI İÇİN SAYGI MESAJI YAYINLADI
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
SANKON DAN İZMİRE ATAMA YAPILDI