Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bir Dizi Temaslarda Bulunmak için Mardin’i ziyaret etti.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’i ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Mardin Havaalanın’da Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Milletvekili Cengiz Demirkaya, Şeyhmus Dinçel İl Başkanı Faruk Kılıç Belediye Başkanları ve Bürokratlar Tarafından Karşıladı.
Tarihi kent Mardin’de incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu Kültür ve Medeniyet coğrafyasının önemli eserleri olan Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı ve Mardin ‘e ait öneli turizm mekanlarında incelemelerde bulundu.

Bakan Adil Karaismailoğlu, doğu ve güneydoğu bölgesinde Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır gibi birçok ilin tarihi güzelliklerle dolu olduğunu ve bu illerde ulaşım ve alt yapı sıkıntılarının bir an önce giderilmesi için çalışmalara başlanacağını söyledi.
Fatih Özbek / ANKARA


Yeşilçam’ın Emektar Sanatçısı Serpil Alkan, “Sessiz Çığlıkları” ile Hayatını Kitaplaştırdı
Eruh-Der Pikniğinde Barış, Birlik ve Dayanışma Öne Çıktı
Başkan bunu yaparsa! Sigortacılar kaçak şubeye tepkili
Ufuk Avcı ve Mustafa Karal Hakkındaki Dolandırıcılık İddiaları Büyüyor
Hayırsever İş İnsanı Mehmet Aslan: “Çanakkale, Bir Milletin Yeniden Doğuşudur”
SANKON FAS KRALLIĞI TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
İŞ İNSANI MEHMET BABÜR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI