Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 19 Mayıs Stadyumu’nda düzenlenen Samsun 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:
“Şu an itibarıyla 58 vefatımız var, 896 yaralımız var”
Seferihisar merkezli olarak İzmir’de yaşanan deprem sebebiyle bir kez daha İzmirli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu an itibarıyla 58 vefatımız var, 896 yaralımız var. Bunların 200 kadarı şu anda tedavide ama bunun dışındakiler taburcu edilmiş vaziyetteler. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
“Yaraları soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız”
Bugüne kadarki tüm afetlerde olduğu gibi İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlarımızı da inşallah en kısa sürede yeni konutlarına kavuşturacağız. Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.
KAYNAK:TRT HABER


Gi Art Project, IAAF İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda Sanatseverlerle Buluşuyor!
SESAM 21. Genel Kurulu Tamamlandı: Mehmet Ergin Soyarslan Yeniden Başkan Seçildi
Çanakkale Film Festivali’nde İlk İki Gün Tamamlandı.
Okan Canbolat, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nun Avustralya Başkanı oldu
Ünlü Oyuncu İpek Epçaçan’a Yeni Teklif! “Doğru Projeye İmzamı Atacağım”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama