Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkan Yardımcısı iş Kadını Elif Erol Amerika Birleşik Devletlerinin Türkiye ye yaptırımı ile ilgili açıklama yaptı.
Elif Erol SANKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında ”Türkiye Cumhuriyeti devletinin Egemen ve Bağımsız bir devlet olduğu başta Amerika Birleşik Devletleri çok iyi bilir dedi Elif Erol Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Halkının Krallıklar imparatorluklar ve Cumhuriyet dönemi olmak üzere toplamda 2200 yıllık geçmişi olan bir devlet geleneği vardır bunu bütün dünya devletleri ve bütün milletler bilirler.” dedi.
Elif Erol SANKON Yönetim Kurulu olarak, ”Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye ve Türk halkına yaptırım kararlarından vazgeçmelidir. Cumhuriyeti Devleti ekonomisiyle demokrasisiyle kültürel ilişkileri ile Hukuk sistemi ile her alanda toplumsal gelişimini tamamlamış bir dünya devleti olmuştur.” dedi.


İstanbul’dan Bingöl’e 3 Milyon TL’lik Gönül Köprüsü
SANKON FAS KRALLIĞI TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
İŞ İNSANI MEHMET BABÜR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
Uluslararası Sağlık Turizminde Yeni Dönem: SATKON Genel Sekreterliği’ne Fatih Alp Yıldırım Atandı
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIMLARI VAKFI SATVAK GENEL BAŞKANLIĞINA PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GETİRİLMİŞTİR
SANKON BURSA İL BAŞKANLIĞI NA ELİF ARAS ATANMIŞTIR