İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da oluşturulan Hafıza Odası Sergisine sert tepki göstererek “Sanatın ticarete alet olduğuna defalarca şahit olmuşuz, sanatın siyasete defalarca alet olduğuna şahit olmuşuz. Ama sanatın terörizmi meşrulaştırdığına ilk kez şahidiz. Yazıklar olsun.” açıklamasını yaptı.
Hakkari’nin artık festivaller şehri olduğunu aktaran Soylu, 72 milletten turistin sokaklarda cıvıl cıvıl dolaşana kadar yola devam edeceklerini kaydetti.
Şimdi bize kızıyorlar, kızmalarına hak vermemek mümkün değil. Onlar süklüm, büklüm bir Türkiye istiyor. Tayyip Erdoğan diye birisi gelecek, Türkiye’nin gelecek hikayesini değiştirecek. Tayyip Erdoğan ve arkadaşları gelecek ve milletimizi hayalleriyle buluşturacak. Tayyip Erdoğan çıkacak, herkesi kıskandıran gelişmelerin altına imza atacak.


Gi Art Project, IAAF İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda Sanatseverlerle Buluşuyor!
Zehra Çetik Erişen’den Okyanus Esintili Sanatsal Yolculuk
SESAM 21. Genel Kurulu Tamamlandı: Mehmet Ergin Soyarslan Yeniden Başkan Seçildi
Çanakkale Film Festivali’nde İlk İki Gün Tamamlandı.
Sancaktepe İl Dernekler Platformu’ndan Gazze’ye Anlamlı Yardım