Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, “Tayyip Erdoğan dün ne dediyse bugün de aynısını söyler ve yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu tüm cümle alem bilir. Hiç bir zaman faizci olmadım bugün de değilim yarın da olmayacağım” dedi.
umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları;
Bu uzun iktidar dönemimizde girdiğimiz her mücadeleyi kazandık, her badireyi atlattık, ülkemizi hedeflerinden asla koparmadık.
Tayyip Erdoğan dün ne dediyse bugün de aynısını söyler ve yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu tüm cümle alem bilir. Hiç bir zaman faizci olmadım bugün de değilim yarın da olmayacağım.
Dün 2021’in üçüncü çeyrek büyümesi yüzde 7.4 olarak açıklandı. Bu büyüme oranıyla G-20 içerisinde ilk sırada yer alıyoruz. Milli gelirimiz bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7.8 arttı.
Detaylar geliyor…
mynet


Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
HÜLYA SELAĞZI GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE ULUSLARARASI TİCARETTE YILIN İŞ KADINI SEÇİLDİ
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu 75 Ülkede Küresel Ağını Kurdu
İstanbul’dan Bingöl’e 3 Milyon TL’lik Gönül Köprüsü
SANKON FAS KRALLIĞI TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Dr. Ali Yükseloğlu: Sağlık Turizminde 2026 Hedefleri Netleşti