Ateşkese rağmen cephenin farklı istikametlerinde gece boyunca Azerbaycan askerlerine ve yerleşim birimlerine ateş açan Ermenistan güçleri etkisiz hale getirildi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdere, Hocavend ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği belirtildi.
Dün gün boyu ve bugün gece saatlerinde cephenin farklı bölümlerinde Ermenistan ordusuna ait 2 T-72 tankı,3 zırhlı piyade aracı, 2 “Smerç” ve 2 “Grad” füze sistemi, 12 farklı tipte top, 1 OSA uçaksavar, 1 radar aracı ve 2 otomobilin imha edildiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Cephenin, Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu vurgulandı.
Bakanlık, Ermenistan ordusunun sabah saatlerinden itibaren Terter, Ağdam ve Ağcabedi illerine top atışı yaptığını duyurdu.
KAYNAK:TRT HABER


Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
“Mustafa Uslu Hakkında Uyuşturucu, Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları İnceleniyor”
SANKON KOSOVA DEVLETİ TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİN DEN SANKON A ZİYARET
PERU CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİN DEN SANKON A ZİYARET
ULUSLARARASI FON KURULUŞLARI ZİRVESİ ANKARA DA YAPILACAK
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ KONFEDERASYONU GENEL KURULU YAPILDI