Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nda önemli bir atama gerçekleşti. Federasyon Genel Başkanı Murat Uygur’un kararıyla, Ahmet Cihad Öztürk Katar ve Ortadoğu Temsilcisi Başkanlığı görevine getirildi.
Genel Başkan Murat Uygur yaptığı açıklamada, Ahmet Cihad Öztürk’ün hem ülkemizi hem de federasyonu uluslararası alanda temsil edecek tek yetkili olduğunu vurguladı. Uygur, bu atamanın Türkiye’nin sağlık turizminde bölgedeki gücünü artıracağını belirtti.
Yeni görevine başlayan Ahmet Cihad Öztürk, federasyon adına resmi görüşmeler gerçekleştirecek, iş protokolleri imzalayacak ve Katar başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde sağlık turizminin gelişimine katkı sağlayacak.
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, “Bugün itibarıyla Ahmet Cihad Öztürk, Katar ve Ortadoğu Temsilcisi Başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisine başarılar diliyor, bu önemli görevin ülkemize ve federasyonumuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.




Ünlü Oyuncu İpek Epçaçan’a Yeni Teklif! “Doğru Projeye İmzamı Atacağım”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
“Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
Ünlü isimler hakkında herhangi bir gözaltı kararı
Bursa Garaj Kebap, İncili Gastronomi Rehberi 2024-2025’te “En İyiler” Arasında Yerini Aldı
Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”