Galatasaray Kulübü,Henry Onyekuru’nun kulübü AS Monaco ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınamamasınından dolayı antrenmanlara çıkamadığını, bu konuda Fransız ekibi ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Onyekuru’nun kiralık sözleşmesinin 30 Haziran’da sona erdiği belirtilerek, “Henry Onyekuru, sözleşmesinin uzatılması için AS Monaco ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuç alınamamasından dolayı antrenmanlara çıkamamıştır.
AS Monaco’nun sezon başı hazırlıkları için davet edilen oyuncunun, sözleşmesinin uzatılması hususunda kulübü ile görüşmeler devam etmektedir.
Oyuncu ve kulübüne borcumuz bulunmamaktadır. Gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir.” denildi.
Kaynak: TRT SPOR


Okan Canbolat, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nun Avustralya Başkanı oldu
Ünlü Oyuncu İpek Epçaçan’a Yeni Teklif! “Doğru Projeye İmzamı Atacağım”
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
“Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
Ünlü isimler hakkında herhangi bir gözaltı kararı