Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı’dan Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Sayın Abdullah Başçı, beraberindeki heyet üyeleri Sevda Yılmaz, Hüseyin Ceyhan ve Hakan Öner ile birlikte Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’nu ziyaret etti.
Heyet, federasyon merkezinde Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Genel Başkanı Murat Uygur ve Orta Doğu – Katar Başkanı Ahmet Cihad Öztürk tarafından karşılandı.
Ziyaret sırasında, Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyeli, uluslararası alanda yürütülen iş birlikleri ve yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Genel Başkan Murat Uygur, Sayın Başçı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, federasyonun sağlık turizmi alanındaki hedefleri ve global vizyonu hakkında bilgi paylaştı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.









Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
HÜLYA SELAĞZI GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE ULUSLARARASI TİCARETTE YILIN İŞ KADINI SEÇİLDİ
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu 75 Ülkede Küresel Ağını Kurdu
İstanbul’dan Bingöl’e 3 Milyon TL’lik Gönül Köprüsü
SANKON FAS KRALLIĞI TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Dr. Ali Yükseloğlu: Sağlık Turizminde 2026 Hedefleri Netleşti