İstanbul’da koronavirüs tedbirleri kapsamında kullanıma kapatılan halk plajları, normalleşme adımları kapsamında yarın yeniden açılacak.
Şile’deki plajlarda sosyal mesafe kurallarına göre yeniden dizayn edilen şezlonglar arasındaki aralık 2 metre olarak ayarlandı.
Geçen yıllardan daha geniş bir alan üzerinde yerleştirilen şezlonglar, vatandaşların temasını en az seviyeye indirecek. Ortak kullanım alanlarında da dezenfektan bulundurulacak.
Şile Ayazma Plajı çalışanı Murat Gültekin, belediyenin şezlonglar arasında asgari 2 metre olmasını istediğini ancak kendilerinin mesafeyi üçer metre olarak ayarladığını anlattı.
Sezon açılışını yarın yapacaklarını kaydeden Gültekin, “Şile yaz aylarında çok kalabalık olduğu için mesafeyi korumaya çalışacağı
. İçeride de aynı şekilde hazırlıklarımız sürüyor. Vatandaşlarımızı pazartesiden itibaren bekliyoruz.” diye konuştu.
KAYNAK:TRT HABER


Hayırsever İş İnsanı Mehmet Aslan: “Çanakkale, Bir Milletin Yeniden Doğuşudur”
Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
HÜLYA SELAĞZI GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE DE ULUSLARARASI TİCARETTE YILIN İŞ KADINI SEÇİLDİ
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu 75 Ülkede Küresel Ağını Kurdu
İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor