ABDULLAH YİĞİT-BODRUM -Özel Haber
Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız, Turizm Merkezi Bodrum İlçesinde Türkiye’de bir ilk projesini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
Akyıldız, Ülkemizin Turizm Merkezlerinden Bodrum ilçesinde Türkiye’de bir ilk projesini gerçekleştirmek için kolları sıvadık. Sürpriz projemi En yakın zamanda bodrum ilçemizde basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulunacağım.
Akyıldız, 20 yaşından beri bu meslekte var gücümle hemen hemen tüm dünya Ülkelerine sektörlerde çalışarak var olmaya çalıştım. Mesleğimi büyük bir aşk ve tutkuyla yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Hayatımdan muhteşem insanlar tanımakla geçti.
Bu kadar bütünsel başka bir meslek grubu var mı bilemiyorum ama iyiki mermerci olmuşum. Beni yetiştiren yolumu aydınlatan Rahmetli canım Babama teşekkürü borç biliyorum. Yeni projemiz Türkiye’de bir ilk olacak çok Yakında diyerek açıklamalarda bulundu.


Ufuk Avcı ve Mustafa Karal Hakkındaki Dolandırıcılık İddiaları Büyüyor
“Murat Uygur’dan 19 Mayıs Mesajı: Geleceğimiz Gençlerimizdir”
Futbolcuların ve Sanat Dünyasının Yeni Gözdesi: Sarıtaş Oçakbaşı
Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu 75 Ülkede Küresel Ağını Kurdu
GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUN DAN HALİL FALYALI İÇİN SAYGI MESAJI YAYINLADI
AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!