Sanayiciler iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkan yardımcısı iş Kadını Elif Erol yapmış olduğu yazılı açıklaması;
Elif Erol SANKON yönetim kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında son zamanlara Ordu Katarlilara satıldı polemiği üzerinden tartışma yaratıldığı ve ülkemiz in en güzide kurumu Türk Silahlı Kuvvetlerinin yıpratıldığına dikkat çekti Elif Erol açıklamasında SANKON yönetim kurulu olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu ve buna benzer konular üzerinden kamuoyunun önünde tartışılmasını doğru bulmuyoruz dedi Elif Erol söz konusu polemik ülkemiz e yabancı yatırımcı statüsü ile yapılan yatırımlar üzerinden çıkmıştır yabancı yatırımcıların ülkemize yatırım şartları ülkemiz in ve milletimizin yüksek menfaatleri de göz önünde bulundurularak yatırım izinleri verilmektedir dedi.
Elif Erol Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti yabancı yatırımcılar hakkında gerekli yasal çalışmaları en iyi şekilde yapmış ve ülkemize dünyanın her yerinden iş Adamları iş Kadınları ve şirketler ülkemize yatırım yapmaktadırlar ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadırlar dedi.


İstanbul’dan Bingöl’e 3 Milyon TL’lik Gönül Köprüsü
SANKON FAS KRALLIĞI TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI
İŞ İNSANI MEHMET BABÜR GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI
SAĞLIK TURİZMİNDE ‘TEŞVİK’ SKANDALI: PROFESÖRÜN ÇEKİ REHİN, DİĞERİNE 20 YIL HAPİS İSTEMİ!
Uluslararası Sağlık Turizminde Yeni Dönem: SATKON Genel Sekreterliği’ne Fatih Alp Yıldırım Atandı
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ VE YATIMLARI VAKFI SATVAK GENEL BAŞKANLIĞINA PROF DR HAŞMET MESUT ÖZSOY GETİRİLMİŞTİR
SANKON BURSA İL BAŞKANLIĞI NA ELİF ARAS ATANMIŞTIR