ABD Başkanı Donald Trump, sanal yapılması halinde rakibi Joe Biden ile gelecek hafta gerçekleştirilmesi planlanan tartışmaya katılmayacağını söyledi.
Trump, Fox News’e yaptığı açıklamada, tarafsız Başkanlık Tartışmaları Komisyonunun, Başkan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif olması nedeniyle ikinci tartışmanın sanal yapılacağını duyurmasına tepki gösterdi.
ABD Başkanı, sanal bir tartışmanın “kendileri açısından kabul edilebilir olmayacağını” belirterek, moderatörleri Demokrat rakibi Biden’ı korumaya çalışmakla suçladı.
Donald Trump, “Sanal bir tartışmaya katılmayacağım.” dedi.
İkinci tartışmanın sanal katılımla yapılacağı duyurulmuştu
Komisyon, Trump ile Biden arasındaki ikinci tartışmanın, katılacak herkesin sağlığı ve güvenliğini korumak amacıyla sanal yapılacağını duyurmuş, adayların Miami’deki tartışmaya farklı mekanlardan sanal katılımını uygun görmüştü.
Trump daha önce Twitter’da “15 Ekim Perşembe günü Miami’de yapılacak canlı yayın tartışmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel olacak.” paylaşımını yapmıştı.
Kaynak:TRT haber


İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Dr. Ali Yükseloğlu: Sağlık Turizminde 2026 Hedefleri Netleşti
SANAYİ VE TİCARET KONFEDERASYONU SANKON DAN HALİL FALYALI İÇİN MESAJ YAYINLADI
AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
“Mustafa Uslu Hakkında Uyuşturucu, Sahte Belge ve Dolandırıcılık İddiaları İnceleniyor”
SANKON KOSOVA DEVLETİ TEMSİLCİLİĞİ NE ATAMA YAPILDI