Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, “Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in ilk poliçesi tarihimizin en büyük doğal gaz keşfi Sakarya Gaz Sahası’ndaki Tuna-1 kuyumuz için yapıldı.” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fatih sondaj gemisinin fotoğraflarına da yer verdi.
Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla hayata geçtiğini belirten Dönmez, “Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in ilk poliçesi tarihimizin en büyük doğal gaz keşfi Sakarya Gaz Sahası’ndaki Tuna-1 kuyumuz için yapıldı. Türkiye’nin kaderini değiştiren keşfimiz, emin ellerde artık daha güçlü.” ifadelerini kullandı.
KAYNAK:TRT HABER


Çatalca’da Sinema Rüzgârı: “Sinema Doğamızda Var”
YEŞİLÇAM’IN EMEKTAR SANATÇISI SERPİL ALKAN, “SESSİZ ÇIĞLIKLARI” İLE HAYATINI KİTAPLAŞTIRDI
Eruh-Der Pikniğinde Barış, Birlik ve Dayanışma Öne Çıktı
Arabulucu ülke Pakistan duyurdu: ABD ile İran anlaşmaya vardı
Ufuk Avcı ve Mustafa Karal Hakkındaki Dolandırıcılık İddiaları Büyüyor